Τηλέφωνο Επικοινωνίας 210.7666.420

Πως θα βεβαιωθώ ότι αγοράζω ένα γνήσιο στρώμα MEDIA STROM ;
Μπορείτε με σιγουριά να αναγνωρίσετε ένα αυθεντικό στρώμα Media Strom από την προσοχή στη λεπτομέρεια, την αξεπέραστη αίσθηση άνεσης που θα νοιώσετε όταν το δοκιμάσετε, και την ποιότητα στο εξωτερικό φινίρισμα! Υπάρχουν όμως και ορισμένα σημεία που πιστοποιούν την αυθεντικότητά του:
Οι ετικέτες των στρωμάτων μας είναι κολλημένες και ραμμένες πάνω στο στρώμα και περιέχουν πληροφορίες για το προϊόν. Έτσι είναι βέβαιο ότι δεν θα αφαιρεθούν ούτε κατά λάθος.
Όλα τα υφάσματα των στρωμάτων έχουν ανάγλυφο το λογότυπο Media Strom.
Το λογότυπο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας, και απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί απ’ οποιονδήποτε άλλον. 'Ολες οι πλαϊνές χειρολαβές φέρουν το λογότυπο MEDIA STROM, κεντημένο ή τυπωμένο.
Μέσα στη συσκευασία του στρώματος περιλαμβάνεται η γραπτή εγγύηση, με επικολλημένο το serial number και τα προσωπικά στοιχεία.


Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζω το μαξιλάρι μου; 
Τα μαξιλάρια μπορεί να είναι από latex, πούπουλο ή από συνθετικό υλικό (αφρολέξ ή σιλικόνη ή ελαστική βισκόζη). Άσχετα όμως με τον τύπο του μαξιλαριού που προτιμάτε, αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι η υγιεινή του.
Επειδή το κεφάλι είναι το μέρος του σώματος που συνήθως ιδρώνει περισσότερο, θα πρέπει το μαξιλάρι είτε να μπορεί να πλένεται ή να προστατεύεται με ειδική θήκη που να εμποδίζει την υγρασία να περάσει προς το εσωτερικό του.
Πάντως, μην αμελείτε να το αντικαθιστάτε συχνά, διότι έρευνες έδειξαν ότι, μετά από 1 μόλις χρόνο χρήσης, το 20% του βάρους ενός μαξιλαριού αποτελείται από ακάρεα και τα περιττώματά τους!

 

Κάθε πότε πρέπει να αντικαθιστώ το στρώμα μου;
Όλοι οι ειδικοί και όλες οι έρευνες συμφωνούν ότι, μετά από 5 – 7 χρόνια καθημερινής χρήσης, πρέπει ν’ αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την αντικατάσταση του στρώματός μας. Αυτό όμως επηρεάζεται κι από άλλους παράγοντες, όπως οι αλλαγές στον τρόπο ζωής ή στο βάρος μας, ή η εξ αρχής κακή ποιότητα του στρώματος, η τωρινή του κατάσταση,κ.α.
Ανεξάρτητα από την ηλικία του, το στρώμα πρέπει να αντικατασταθεί αμέσως:
- Αν ξυπνάτε με μουδιασμένα άκρα
- Αν ξυπνάτε νιώθοντας κουρασμένοι
- Αν δεν κοιμάστε το ίδιο με παλιά
- Αν το στρώμα σας αναδίδει δυσάρεστες οσμές
- Αν το στρώμα σας είναι εμφανώς φθαρμένο
   ... και γενικά αν σας στερεί  την απόλαυση του ύπνου!

 

Πώς γίνεται η συναρμολόγηση και τοποθέτηση των επίπλων και άλλων προιόντων στο χώρο μου;

  Η εταιρεία μας Έπιπλα Κόκκινος φροντίζει για την υπεύθηνη συναρμολόγηση και τοποθέτηση, από δικούς της έμπειρους τεχνίτες, χωρίς καμία επιβάρυνση εντός Αττικής.